Långhelg

  2012-05-16 / 13:29:56 / 2012 / 0 KOMMENTARER

Nu har jag börjat min långhelg, det ska bli himla skönt att slippa skolan några fler dagar än två! Imorgon åker jag till Dalarna för att vara med på EM i orientering, men kommer hem så att jag hinner vara med mina vänner också. Ikväll kommer det nog hittas på något men för mig blir det nog hemmalväll som en vanlig onsdag. Är fortfarande inte helt frisk, satt och hostade massor på engelska hörnationella idag, som för övrigt var supersvårt! Det känns inte bra för mitt slutbetyg då jag vinglar mellan två.


Banana pancakes

  2012-05-15 / 22:22:08 / 2012 / 0 KOMMENTARER

Har läst på många bloggar om denna bananpannkaka, så testade att göra en idag. Men den var inte god, usch. Det smakade väl banan tror jag men det var konsistensen som var värst. Usch usch!


Håltimmar

  2012-05-11 / 10:06:27 / 2012 / 0 KOMMENTARER
Har gjort kemiprov nu på morgonen. Jag blev klar rätt fort och nu har vi inte lektion förns tolv.
Under tiden roar jag mig med att kolla på serien Catwalk Project! Det är tre bloggerskor som ska designa deras egen ziperall. Dasha Girine, Linda Hallberg och Sara Jönsson från BB2011!


Här är första avsnittet, sedan kan man kolla på det på beautynista.se, dasha.se och säkert på Sara och Lindas bloggar också.


Skolavlutningsklänningar

  2012-05-10 / 19:17:31 / Kläder / 0 KOMMENTARER
Jag saknar nästan den där stressen när skolavslutningen närmar sig och man inte hittat en klänning. Lite sorligt att det inte kommer bli så förns om två år... På bessemer är inte skolavslutningen något speciellt, inget någon klär upp sig för, iallafall vad jag hört av min syster. Gick in på nelly ändå och kikade lite, de flesta brukar ju ha vitt, så därför ville jag iallafall ha något med färg, och liksom spara det vita till studenten. Denna gröna tyckte jag var jättefin!

Yellow

  2012-05-10 / 15:30:30 / Kläder / 0 KOMMENTARER

Helt kär i min nya bikini som jag köpte igår. Måste dick bli lite brunare men det löser sig bara solen kommer fram!

Såg nu att den finns i turkos också, Hm levererar verkligen med bikini varje år! Dom har sjukt många snygga, jag skulle köpt alla om det inte vore så att jag bor i Sverige och inte skulle ha tid att använda alla då.


Bäst just nu

  2012-05-10 / 15:17:54 / Videos / 0 KOMMENTARER
Ingen har väl missat Mange Makers nya låt? Den är faktiskt bra, jag trodde inte dom skulle kunna göra något bra och eget efter Fest hos mange, men dom har ju lyckats. Ska ösa till denna på Lördag! Göra mina shufflemoves osv..

Onsdag 9 maj

  2012-05-09 / 20:25:13 / Inköpt / 0 KOMMENTARER
Idag efter skolan åkte jag in till Valbo med Lovisa, Elin och Linnea för lite småshopping.
Fick med mig två toppar, två bikinis och en bandeu hem. Till "mellis" provade jag och Lovisa den nya McWrapen på McDonalds, jättegod var den!


Sedan fick jag en fråga om en blusen jag hade på BigBrother Live, typ förra veckan men har inte vart inne och kollat om jag fått nå kommentarer. Men den är iallafall från märket ICHI, jag köpte den på B.Young här i Sandviken, tveksamt om den finns kvar nu, gjorde säkert inte när kommentaren skrevs heller för den var utread då jag köpte den har jag för mig.